Fra atelieret

Atelieret er ca 200 kvm, innredet med 13 arbeidsplasser. Atelieret er et stille rom - her har vi fin arbeidsro, selv om vi kan være flere som jobber samtidig.

Den åpne plassen i midten, Piazza Dola, brukes til  felles vurdering/korrigering av bilder, til møter og ulike tilstelninger

Fra Galleriet

Galleriet er brukt til utstillinger, men også til ukentlig akt- og croquistegning og til kurs.  Rommet er ca 50 kvm - et lyst, nydelig rom med god atmosfære.

Besøk i atelieret

I løpet av vår eksistenstid har Døla Atelier hatt besøk i atelieret av interesserte som har startet eller er i gang med å starte atelierfellesskap: fra Ålesund, Dombås, Hamar, Gjøvik  - for å nevne noen.  Gjensidig inspirasjon er nyttig og inspirerende.


Her er 11  interesserte og lærevillige "småtroll" fra en av barnehagene i Lillehammer på besøk for å lære akvarellmaling.  Mange unge kunstnerspirer lekte seg med farger og studerte akvareller og collager i galleriet  - og ga oss som var til stede et sprudlende og morsomt  avbrekk i hverdagen.

Kurs

I løpet av årene har vi invitert eksterne kunstnere til å veilede oss og holde kurs i ulike teknikker.  Bl a med Jon Olav Helle (tegnekurs), Lars Holm (akvarellkurs), Bjørnulf Dyrud (maleri) m.fl.

Historikk